Μουντιάλ 2022: Διαιτητική «σφαγή» του Καναδά, νίκη (1-0) για το Βέλγιο (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Διαιτητική «σφαγή» του Καναδά, νίκη (1-0) για το Βέλγιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Βέλγιο επικράτησε με 1-0 του Καναδά που υπέστη διαιτητική σφαγή από τον Γιάνι Σικάζουε από τη Ζάμπια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Βέλγιο επικράτησε με 1-0 του Καναδά που έπεσε θύμα του ρέφερι, Γιάνι Σικάζουε από τη Ζάμπια που έχει προϊστορία σε διαιτητικές γκάφες.

Αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο 45λεπτο ο Καναδάς που βέβαια πλήρωσε και τις γκάφες του ρέφερι Σικάζουε από τη Ζάμπια και του VAR. Ήταν καλύτερος, είχε φάσεις με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντέιβις που έπιασε στο 11′ ο Κουρτουά και όμως πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Και αυτά ενώ στο 14′ οι Καναδοί μπορούν δικαίως να φωνάζουν για λανθασμένη διαιτητική απόφαση. Συγκεκριμένα, ζητούν ορθώς πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φερτόνχεν στον Μπιουκάναν. Η καθαρή παράβαση δεν δόθηκε, επειδή σηκώθηκε το σημαιάκι, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, καθώς η μπάλα έχει φτάσει στον παίκτη του Καναδά από τον Αζάρ!

Στο 30′ ο Τζόνστον απείλησε δις, ενώ στο 31′ τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών πήρε ο Ντέιβιντ. Στο 38′ οι Καναδοί φωνάζουν ορθώς για μαρκάρισμα-πέναλτι του Βίτσελ στο Λαριέα με ρέφερι και VAR να λένε «παίζετε», με τους Βέλγους κόντρα στη ροή του ματς να παίρνουν το προβάδισμα στο 44′ με τον Μπατσουαγί.

Στο β’ μέρος ο Καναδάς μπήκε εκ νέου με ορμή και απείλησε στο 48′ με κεφαλιά του Ντέιβιντ με το Βέλγιο να αγγίζει το 2-0 στο 67′ με τον σκόρερ, Μπατσουαγί να τρώει το «στοπ» από τον Λαριέα.

Το 1-0 παρέμενε και ο Καναδάς συνέχιζε να κυνηγά αυτό που άξιζε, με τον Λαρίν να απειλεί στο 80′. Το σκορ έμελλε να μην αλλάξει με το Βέλγιο να πανηγυρίζει μία δύσκολη νίκη επί του Καναδά που δικαίως «φωνάζει» για τη διαιτησία, αλλά σαφέστατα θα πρέπει να δει τι θα κάνει και με την αποτελεσματικότητά του, με δεδομένο πως είχε τις φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Βέλγιο: Κουρτουά, Ντεντόνκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Καστάνιε, Βίτσελ, Τίλεμανς (46′ Ονάνα), Καράσκο (46′ Μενιέ), Ντε Μπρόινε, Αζάρ (62′ Τροσάρ), Μπατσουαγί (78′ Οπέντα)

Καναδάς: Μπόριαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Εουστάκιο (81′ Οσόριο), Χόιλετ (58′ Λάριν), Μπιουκάναν (81′ Μίλαρ), Χάτσινσον (58′ Κονέ), Ντέιβις, Ντέιβιντ, Λαριεά (74′ Αντεκούγκμπε)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X