Ο Τσιντώτας περνά ιατρικά την Παρασκευή και υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τσιντώτας περνά ιατρικά την Παρασκευή και υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αναμένεται την Παρασκευή να περάσει τα ιατρικά και εν συνεχεία να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει τις προσεχείς μέρες η μεταγραφή του Παναγιώτη Τσιντώτα στον ΠΑΣ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Ηπειρώτες και αναμένεται πιθανότατα Παρασκευή για τις ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιό του και θα είναι έτοιμος να φορέσει γάντια και να ξεκινήσει προπονήσεις μ’ έναν παλιό του γνώριμο, τον Γιάννη Πλαβούκο, τον οποίο είχε γυμναστή τερματοφυλάκων στον Λεβαδειακό. Ήταν ένας συνεργάτης που τον βοήθησε πολύ να πάρει τότε τη μεγάλη μεταγραφή.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και πέραν του εξαμήνου.

Ο Τσιντώτας έρχεται για βασικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Πριόρ απογοήτευσε και συν τοις άλλοις είχε και συχνούς τραυματισμούς. Θα μπορεί όμως να αγωνιστεί από το παιχνίδι κόντρα στην τέως ομάδα του και μετά, αφού με Ολυμπιακό και Λαμία τα ματς είναι τον Δεκέμβριο, που τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X