Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision: «Κόντεψα να πεθάνω»

Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision: «Κόντεψα να πεθάνω»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για θεατρική παράστασή του με τίτλο «42497» στο θέατρο Ήβη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή του, να μην μεταδώσει ξανά την Eurovision, ενώ έκανε λόγο και για το MeToo.

Σχετικά με την θεατρική παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Την έγραψα αρκετά δύσκολα. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε. Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια, ενός φίλου μου αγαπημένου. Η συναισθηματική μου κατάσταση βρέθηκε στο έργο».

Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «42497» ανέφερε πως είναι ο θυμός: «Υπάρχει ”ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη».
Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X