Μουντιάλ 2022: Δεν άντεξε το Ιράν των Χατζισαφί-Μοχαμάντι, βαριά ήττα (6-2) από την Αγγλία

Μουντιάλ 2022: Δεν άντεξε το Ιράν των Χατζισαφί-Μοχαμάντι, βαριά ήττα (6-2) από την Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Το Ιράν των δύο παικτών της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αγγλία στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία διέλυσε με 6-2 το Ιράν στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022.

Οι Άγγλοι κέρδισαν με 6-2 τους Ιρανούς και έδειξαν με το «καλημέρα» ότι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι μεγάλο στο φετινό Μουντιάλ.

Aντιθέτως η ομάδα των Χατζισαφί-Μουστάφι δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστική.

Να τονίσουμε ότι η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα είχε τεχνικά προβλήματα, καθώς έπεσε «μαύρο» στο ΑΝΤ1+.

Τα γκολ των Άγγλων τα πέτυχαν οι Μπέλινγκχαμ (35′), Σακά (43′, 62′), Στέρλινγκ (45′), Ράσφορντ (71′), Γκρίλις (89′), ενώ το Ιράν μείωσε με τον Ταρέμι στο 65′, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μελανό» σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της ασιατικής ομάδας, Αλί Μπεϊρανβάντ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο. Επειδή ο τραυματισμός του ήταν στο κεφάλι, ο Κάρλος Κεϊρόζ έκανε χρήση του νέου κανονισμού και προχώρησε σε έξι αλλαγές στο σύνολο, αφού αλλαγή που γίνεται επί υποψίας διάσεισης δεν προσμετράται στις πέντε που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε ομάδα στον κανονικό αγώνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες της εθνικής Ιράν δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μία κίνηση που ερμηνεύεται ως ένδειξη υποστήριξης στους διαδηλωτές που εδώ και δύο μήνες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης της χώρας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X