Παναθηναϊκός για Σφαιρόπουλο!

Παναθηναϊκός για Σφαιρόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός το... ψάχνει για Σφαιρόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο στο μπάσκετ και η αλλαγή προπονητή φαίνεται πως είναι αναπόφευκτη. Μια ακόμη. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα στους «πράσινους» που μοιάζουν με ομάδα… Eurocup στην Ευρωλίγκα. Η συντριβή με 30 πόντους (107-77) και η θλιβερή εικόνα στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ποιος θα αναλάβει στη θέση του Σέρβου τεχνικού;

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και πάλι στην καλοκαιρινή πρώτη του επιλογή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε απορρίψει την πρώτη πρόταση, αλλά ο ΠΑΟ του χτύπησε και πάλι την πόρτα. Η αλλαγή είναι απαραίτητη και ο πρώην τεχνικός της Μακάμπι και του Ολυμπιακού θεωρείται ως η μοναδική λύση. Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις εξαιτίας του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του στις τάξεις των οπαδών (και ο ίδιος έχει από την πλευρά του τις αντίστοιχες για τον ίδιο λόγο), αλλά η κρούση έγινε και πάλι. Απομένει να δούμε αν αυτή τη φορά η απάντηση θα είναι θετική και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναλάβει την τεχνική ηγεσία στη θέση του Ράντονιτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X