Νίκη και θέαμα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό για τον Στέβαν Γέλοβατς (17:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη και θέαμα θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό για τον Στέβαν Γέλοβατς (17:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ, που υποδέχεται στα Λιόσια τον Ιωνικό (17:00, ERT Sports2) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι παίκτες της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αυτές τις 2 εβδομάδες των παραθύρων, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να επιστρέψουν στο γήπεδο, δείχνοντας βελτίωση σε σχέση με τις τελευταίες τους εμφανίσεις. Ο Ηλίας Καντζούρης μπορεί να μην έχει στην διάθεση του τον Δημήτρη Μαυροειδή που αναρρώνει από την ίωση που τον κατέβαλε, αλλά θα έχει μια πολύ σημαντική επιστροφή. Ο Δημήτρης Φλιώνης μετά από σχεδόν 6 μήνες, θα ξαναπατήσει παρκέ και θα αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Αιζάια Μάιλς που ανακοινώθηκε χθες από την Ένωση δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Απέναντι στην ΑΕΚ θα βρεθεί ο Ιωνικός που έχει αρνητικό ρεκόρ (1-4) αλλά θα είναι ενισχυμένος με 2 νέους παίκτες. Ο Ντάνιελ Χάμιλτον επέστρεψε μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν που έκανε, ενώ και ο παλιός γνώριμος Τερέλ Παρκς υπέγραψε στην ομάδα της Νίκαιας.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, υπάρχει και το εξωαγωνιστικό, αφού ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στον αδικοχαμένο Στέβαν Γέλοβατς. Οι γονείς του θα βρίσκονται στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ το 20% των εσόδων από τα εισιτήρια θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι ο διεθνής, Τάσος Κάρδαρης (Αττικής) που θα σφυρίξει την ΑΕΚ για 4η συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, μαζί με τους Στέφανο Μαγκλογιάννη (Αττικής) και Γιάννη Αγραφιώτη (Θεσσαλονίκης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X