ΑΕΚ: Συλλεκτικές φανέλες του Γέλοβατς στον αγώνα με τον Ιωνικό - Τα έσοδα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΑΕΚ: Συλλεκτικές φανέλες του Γέλοβατς στον αγώνα με τον Ιωνικό - Τα έσοδα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση από την ΑΕΚ που τιμάει τη μνήμη του Στέβαν Γέλοβατς

Η ΑΕΚ δεν ξεχνάει τον Στέβαν Γέλοβατς και θα τιμήσει τη μνήμη του στον αγώνα με τον Ιωνικό το Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται συλλεκτικές εμφανίσεις του αδικοχαμένου Γέλοβατς, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H αναμέτρηση του Σαββάτου (19/11, 17:00), ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό Νικαίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Stevan Jelovac και στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ BC στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει το 20% της αξίας των εισιτηρίων της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας εμπράκτως την αποστολή του. Παράλληλα, ανακοινώνεται, ότι στο Οlympic Hall και πιο συγκεκριμένα στο Family Lounge, πίσω από την εξέδρα VIP, θα πωλούνται συλλεκτικές φανέλες του αδικοχαμένου αθλητή μας, Stevan Jelovac, οι οποίες κοστίζουν 25 ευρώ. Τα καθαρά έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν και αυτά στον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

-Θα διανέμονται εισιτήρια και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του Olympic Hall, τα οποία θα ανοίξουν στις 15:00.

-Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X