ΑΕΚ: Επιστρέφει από την διακοπή ενισχυμένη με τον Δημήτρη Φλιώνη

ΑΕΚ: Επιστρέφει από την διακοπή ενισχυμένη με τον Δημήτρη Φλιώνη
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας γκαρντ της ΑΕΚ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα

Πέρασαν σχεδόν 2 εβδομάδες από το νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΚ από το Λαύριο για την 5η αγωνιστική της Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» με την εκτός έδρας νίκη τους, κατάφεραν να πάνε στην διακοπή με καλή ψυχολογία, δίνοντας την ευκαιρία στον Ηλία Καντζούρη να δουλέψει όσα θέλει να βελτιώσει στην λειτουργία της ομάδας ενσωματώνοντας και τον Δημήτρη Φλιώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του, τους Άλεξ Μάντσεν και Γιάνις Στρέλνιεκς που επέστρεψαν στις προπονήσεις μόλις χθες, όπως και τον Δημήτρη Μαυροειδή που αναρρώνει από την δύσκολη ίωση που πέρασε. Παρόλα αυτά, μετά από πολλούς μήνες είχε στην διάθεση του τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό και την επέμβαση που έκανε, αλλά πλέον επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΑΕΚ: Ο Φλιώνης γεμίζει την περιφέρειά της

Σχεδόν 6 μήνες μετά, ο Φλιώνης πάτησε ξανά παρκέ στο φιλικό παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο και έδειξε ότι μπορεί πλέον να υπολογίζεται για τους επόμενους αγώνες. Ο Ηλίας Καντζούρης περίμενε τον διεθνή γκαρντ καθώς τον θεωρεί πολύ σημαντικό για αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα του. Ο Φλιώνης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στην πίεση πάνω στην μπάλα και γενικότερα στην άμυνα, ενώ και στην επίθεση μπορεί να δώσει λύσεις με τα drive του στο καλάθι.

Με την παρουσία του Φλιώνη, η γραμμή των γκαρντ στην περιφέρεια της ΑΕΚ, πλέον έχει γεμίσει και θα γίνεται «μάχη» στην προπόνηση για το ποιος θα παίζει στον αγώνα, κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στους παίκτες και στην ομάδα. Πλέον η Ένωση διαθέτει τους Φρέιζιερ, Ξανθόπουλο, Κόνιαρη, Παπαδάκη, Φλιώνη, Στρέλνιεκς για τις 2 θέσεις των γκαρντ.

Σκοπός του προπονητικού τιμ σε αυτήν την διακοπή είναι η επαναφορά της ΑΕΚ στις βασικές αρχές της, που μας έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν, δηλαδή την πιεστική άμυνα, την ένταση και την έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Τα κενά διαστήματα που εμφανίζει σε αρκετούς αγώνες η Ένωση, είναι σίγουρα άλλο ένα στοιχείο που θέλει βελτίωση, ενώ και η χημεία της ομάδας μπορεί να γίνει καλύτερη.

Σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες όπως ο Φρέιζιερ και συνολικά καλύτερη απόδοση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Βόννη στην Γερμανία που μπορεί να κρίνει θετικά ή αρνητικά την διαδικασία της πρόκρισης.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X