Ισλανδία: Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Βαλτικής - Γκολ στα πέναλτι ο Ίνγκασον, αποβλήθηκε ο Μάγκνουσον

Ισλανδία: Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Βαλτικής - Γκολ στα πέναλτι ο Ίνγκασον, αποβλήθηκε ο Μάγκνουσον
Photo Credits: INTIME

Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Βαλτικής η Ισλανδία, με γκολ στα πέναλτι από τον Ίνγκασον, ενώ αποβλήθηκε ο Μάγκνουσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον τελικό του Κυπέλλου Βαλτικής προκρίθηκε η Ισλανδία που κέρδισε στα πέναλτι με 6-5 τη Λιθουανία με πρωταγωνιστή τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον.

Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον και παρτενέρ του τον Χόρντουρ Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού που ήταν αρχηγός και αποβλήθηκε στο 84′, η Ισλανδία επικράτησε στα πέναλτι με 6-5 των Λιθουανών με τον πρώτο να ευστοχεί στο τελευταίο και να κάνει το 5-3.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την πολυνίκη Λετονία (13), η οποία απέκλεισε στα πέναλτι (5-3) την κάτοχο του τίτλου Εσθονία.

Το Κύπελλο Βαλτικής διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια, συμμετέχουν η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία με μια καλεσμένη χώρα να συμπληρώνει την τετράδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X