Γιατί επέλεξε τον Πινέδα ο Μαρτίνο για το Μουντιάλ του Κατάρ - «Μπορεί να παίξει σε 4 θέσεις» λένε στο Μεξικό

Γιατί επέλεξε τον Πινέδα ο Μαρτίνο για το Μουντιάλ του Κατάρ - «Μπορεί να παίξει σε 4 θέσεις» λένε στο Μεξικό
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος που επέλεξε ο Τάτα Μαρτίνο τον Ορμπελίν Πινέδα για την αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022, με τον Τάτα Μαρτίνο να δέχεται έντονη κριτική για τις επιλογές του.

Τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό υπάρχει κριτική για τις επιλογές του Τάτα Μαρτίνο στην τελική αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Γίνεται κουβέντα ειδικά για την κλήση του Πινέδα και τον αποκλεισμό του Λάινεζ, όμως υπάρχει εξήγηση γι’ αυτή την επιλογή.

Ο εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων στο Μεξικό Νταβίδ Μεδράνο Φέλιξ που εργάζεται στο TV Azteca από το 1995 και καλύπτει ραδιοφωνικά την Εθνική Μεξικού από το 1983, εξήγησε τον λόγο που ο Τάτα Μαρτίνο πήρε στην αποστολή τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεδράνο, λοιπόν, ανέφερε πως ο Τάτα Μαρτίνο επέλεξε τον άσο της ΑΕΚ, διότι μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις. «Ο Πινέδα μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ, ως εξτρέμ, ως κεντρικός μέσος, ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ», ανέφερε ο Μεδράνο και συμπλήρωνε πως «έτσι επέλεξε να πάρει τον Ορμπελίν στην αποστολή και να αφήσει εκτός τον Ντιέγκο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X