Για τα ψέματα του Ολυμπιακού θα απολογηθεί κανείς;

Ολυμπιακός: Μαρσέλο ο 37ος διαφορετικός παίκτης που αγωνίζεται φέτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης». Είναι αλήθεια. Ήταν αλήθεια.

Δυο… σχεδόν παλαίμαχους για να παίξουν σε επαγγελματική ομάδα που θα διεκδικούσε τρόπαια και διακρίσεις δεν είχε φέρει κανένας άλλος. Κι όμως ενώ όλοι ήξεραν, έλεγαν παραμύθια στον κόσμο για να καταλαγιάσει ο θόρυβος τότε.

Ο κόσμος όλο το καλοκαίρι ήταν μπαρούτι. Δυο τρεις μεταγραφές από αυτές που όλοι είχαν καταλάβει ότι εξυπηρετούσαν μόνο επικοινωνιακά την περίσταση ήταν αρκετές για να μπουν μπροστά οι μηχανές προπαγάνδας. Αυτές που 20 χρόνια βάφτιζαν πέναλτι τις πτώσεις στο… κέντρο του γηπέδου και αδικία όποιον διαιτητή έπαιζε 50-50.

Άρα γιατί να μην γράψουν κι αυτό; Ο Βρσάλικο κι ο Μαρσέλο δεν είχαν προτάσεις από κανένα σοβαρό ποδοσφαιρικό κλαμπ της Ευρώπης, ήταν ήδη σε πορεία να κρεμάσουν τα παπούτσια τους αλλά για τα όργανα προπαγάνδας αυτοί θα έφερναν «Άκρα από άλλο πλανήτη: Από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη Μαδρίτη».

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X