Μουντιάλ: Μεγάλο πλήγμα για την Γαλλία - Εκτός Κατάρ ο Ενκουνκού

Μουντιάλ: Μεγάλο πλήγμα για την Γαλλία - Εκτός Κατάρ ο Ενκουνκού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο πλήγμα για την Γαλλία ενόψει του Μουντιάλ αφού ο Κρίστοφερ Ενκουνκού αποκόμησε κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική η οποία θα του στερήσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Εντουάρντο Καμαβινγκά στην απογευματινή προπόνηση της εθνικής Γαλλίας είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κρίστοφερ Ενκουνκού που αποχώρησε από το προπονητήριο των Τρικολόρ.

Η κατάσταση του μεσοεπιθετικού της Λειψίας σκόρπισε ανησυχία στον Ντιντιέ Ντεσάν και τους συνεργάτες του και τελικά οι σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο, αφού ο Ενκουνκού υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα του 25χρονου επιθετικού για το ντεμπούτο του σε Μουντιάλ, την στιγμή που με τις εμφανίσεις του με τα χρώματα της Λειψίας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το σχετικό ποστάρισμα της γαλλικής ομοσπονδίας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X