Σοκ στην Γαλλία: Οριστικά εκτός Μουντιάλ 2022 ο Ενκουνκού!

Σοκ στην Γαλλία: Οριστικά εκτός Μουντιάλ 2022 ο Ενκουνκού!
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην Γαλλία, Oριστικά εκτός Mundial ο Ενκουνκού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Twitter, ο Γάλλος επιθετικός τέθηκε νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση των «τρικολόρ» και θα αναγκαστεί να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει σε λίγες ημέρες στο Κατάρ!

Ο Ενκουνκού είχε μια σύγκρουση με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά στην προπόνηση της Γαλλίας και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος με πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γαλλικής ομοσπονδίας, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ενκουνκού έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα, με την γαλλική ομάδα να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο επιθετικό.

Την θέση του επιθετικού της Λειψίας αναμένεται να πάρει ένας άλλος παίκτης που αγωνίζεται στην Γερμανία, αφού ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα αντικαταστήσει τον Ενκουνκού στην αποστολή των «τρικολόρ» με τον Ράνταλ Κόλο-Μουανί της Άιντραχτ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X