Μπαμ Καραμανλή – Σαμαρά…

Μπαμ Καραμανλή – Σαμαρά…

«Φούντωσαν» οι συζητήσεις στη ΝΔ στη «σκιά» των παρακολουθήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις στις παρακολουθήσεις έχουν «φουντώσει» τις συζητήσεις στα παρασκήνια της ΝΔ.

Φαίνεται πως το κόμμα έχει γίνει… άνω κάτω με βουλευτές και στελέχη σε ένα γαϊτανάκι εκτιμήσεων αφενός για τον αντίκτυπο της υπόθεσης αφετέρου για το… ποιοι μπορεί να περιλαμβάνονται στις επόμενες αποκαλύψεις.

Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό – θα φανεί όμως λίαν συντόμως – είναι τι σκέψεις κάνουν δύο πρώην Πρωθυπουργοί, σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Ο Αντώνης Σαμαράς, ένας εκ των φερόμενων στόχων παρακολούθησης με Predator, έχει προσώρας επιλέξει την απόλυτη σιωπή. Ετοιμάζεται ωστόσο δημόσια παρέμβασή του στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς» (7 Δεκεμβρίου).

Θα δούμε ταύτιση απόψεων με τον έτερο πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος είχε τοποθετηθεί σε εκείνη την ομιλία στα Ανώγεια, σηκώνοντας συζητήσεις, ή κάτι άλλο; Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει εάν υπάρξει και νέα παρέμβαση Καραμανλή – μόλις μερικές ημέρες μετά την προγραμματισμένη ομιλία του Μεσσήνιου πολιτικού.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X