Ολυμπιακός: Χάνει την προετοιμασία ο Σωκράτης

Ολυμπιακός: Χάνει την προετοιμασία ο Σωκράτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και θα χάσει το στάδιο της… μίνι – προετοιμασίας στην διακοπή του Μουντιάλ. Σκέψεις για μεταγραφή βασικού στόπερ στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος στόπερ χτύπησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παπασταθόπουλος θα μείνει στα «πιτς» για περίπου ένα μήνα και δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην μίνι – προετοιμασία του Ολυμπιακού, που θα γίνει κατά την διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ στη Μαρμπέγια.

Με βάση μάλιστα τα δεδομένα (τραυματισμός Σωκράτη, απουσία του Σισέ με την Εθνική Σενεγάλης), ο Μίτσελ θα προσθέσει ένα νεαρό στόπερ για την δουλειά που θα γίνει στην Ισπανία, ώστε να συμπληρωθεί η τετράδα με τους Ρέτσο, Ντόι και Μπα. Επίσης, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού, που θα εξελιχθεί σε… κολώνα και θα βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα στα μετόπισθεν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X