Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εχει καπνό στην εστία του Αθανασιάδη στο β’ ημίχρονο, δεν μπορεί να δει ο πορτιέρε της Ένωσης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εχει καπνό στην εστία του Αθανασιάδη στο β’ ημίχρονο, δεν μπορεί να δει ο πορτιέρε της Ένωσης

Έχει καπνό στην εστία του Αθανασιάδη στο β’ ημίχρονο, δεν μπορεί να δει ο πορτιέρε της Ένωσης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καπνός που υπάρχει στην εστία του Αθανασιάδη εμπόδιο τον πορτιέρε της ΑΕΚ να δει.

Πολλά παράπονα από τον πάγκο της ΑΕΚ για τον καπνό που υπάρχει στην εστία της ομάδας στο β’ ημίχρονο, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τονίζουν ότι «έχει καπνό στο τέρμα του Αθανασιάδη στο β’ ημίχρονο και ο πορτιέρε της ομάδας δεν μπορεί να δει καθαρά».

Κίνδυνος με λουκέτο έως δύο αγωνιστικές για το «Καραϊσκάκη»!

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κινδυνεύει με λουκέτο έως δύο αγωνιστικών για τη διακοπή μετά το ακυρωθέν γκολ του Χάμες.

Η ολιγόλεπτη διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά το ακυρωθέν γκολ του Χάμες είναι πολύ πιθανό να βάλει λουκέτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για μία ή δύο αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο… ενεργητικό τους τρεις τιμωρίες για άναμμα φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, την 6η αγωνιστική με Ατρόμητο, την 8η με ΠΑΟΚ και τη 10η με Λαμία και κινδυνεύουν με τιμωρία έως δύο αγωνιστικές.

«Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος, τέταρτος, πέμπτος, κ.λπ.), τα όρια της ως άνω χρηματικής ποινής διπλασιάζονται και δύναται αναλόγως της εντάσεως και της βαρύτητας των περιστατικών να επιβληθεί ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές έως δύο (2) αγωνιστικών, ημερών εφόσον η εισαγωγή ή/και το άναμμα των ως άνω αντικειμένων στις κερκίδες προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα» αναφέρει το άρθρο 15, 2β. του Πειθαρχικού Κώδικα.

Εφόσον δηλαδή, στο φύλλο αγώνα ή την έκθεση του παρατηρητή γραφτεί ότι η διακοπή έχει προκληθεί από άναμμα φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών δύναται ο αθλητικός δικαστής να επιβάλει τιμωρία έως δύο αγωνιστικών.

Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι την 15η αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ δεν αποκλείεται να προηγηθεί αγώνας για το Κύπελλο στις 15/12 (η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 14/11).

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X