Ρούνεϊ σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πρέπει να χαμηλώσει το κεφάλι, να δουλέψει»

Ρούνεϊ σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πρέπει να χαμηλώσει το κεφάλι, να δουλέψει»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρούνεϊ «συμβουλεύει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο! «Πρέπει να χαμηλώσει το κεφάλι, να δουλέψει και να είναι έτοιμος να παίξει», είπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», αντιμετωπίζει εφέτος μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς βρίσκεται σε μόνιμη «διαμάχη» με τους ιθύνοντες της ομάδας, την ώρα που ο Ερικ Τεν Χαγκ, δείχνει να μην τον υπολογίζει για τον βασικό σχεδιασμό της ομάδας, χρησιμοποιώντας τον διάσημο Πορτογάλο, αρκετές φορές, ως «αλλαγή».

Ο νυν προπονητής της D.C United στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο MLS, επιχείρησε να… συμβουλεύσει τον CR7, μιλώντας στο «Sky Sports»: «Πρέπει να χαμηλώσει το κεφάλι, να δουλέψει και να είναι έτοιμος να παίξει, όταν τον χρειάζεται ο προπονητής. Εάν το κάνει, θα είναι πλεονέκτημα. Εάν δεν το κάνει, θα γίνει ανεπιθύμητος».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X