Οριστική διακοπή στο Σαρλερουά-Μαλίν: Πάει για… 0-5 στα χαρτιά!

Οριστική διακοπή στο Σαρλερουά-Μαλίν: Πάει για… 0-5 στα χαρτιά!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο Σαρλερουά-Μαλίν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, τους οπαδούς να πετούν συνεχώς φωτοβολίδες και τον ρέφερι να το διακόπτει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στο Σαρλερουά-Μαλίν! Παρότι οι γηπεδούχοι βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ, οι οπαδοί τους τούς στέρησαν το προβάδισμα με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαιτητής είχε διακόψει ήδη την αναμέτρηση δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα, καθώς οι οπαδοί της Σαρλερουά πετούσαν συνεχώς φωτοβολίδες και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, προειδοποίησε πως αν ξανασυμβεί, η διακοπή θα είναι οριστική.

Οι φίλαθλοι των «ζεβρών» έδειξαν να μη συμμορφώνονται με την παρατήρηση, συνεχίζοντας σα να μην συμβαίνει τίποτα τις ρίψεις, με τον ρέφερι να διακόπτει οριστικά το αγώνα και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια από το 69ο λεπτό. Πλέον, το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά, με τη Σαρλερουά να κινδυνεύει να το χάσει λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των οπαδών της με 5-0 άνευ αγώνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X