Κλοπ για ​​Φιρμίνο: «Ήταν έκπληξη η απουσία του από το Μουντιάλ»

Κλοπ για ​​Φιρμίνο: «Ήταν έκπληξη η απουσία του από το Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο, για τα διεθνή φιλικά εναντίον της Γκάνας και της Τυνησίας, αλλά δεν αγωνίστηκε. Ενώ ο Τίτε δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το προσεχές τουρνουά του Κατάρ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται ότι εξεπλάγην από την απόφαση του κόουτς της «Σελεσάο».

«Έκπληξη, σίγουρα», είπε όταν ρωτήθηκε για τον Φιρμίνο ενόψει του τελευταίου αγώνα της Λίβερπουλ πριν από τη διακοπή με αντίπαλο με τη Σαουθάμπτον. «Δεν μπορούσατε να το δείτε (τον αντίκτυπο) στην προπόνηση, αλλά σίγουρα υπήρχε. Ήταν (έκπληξη) για μένα για να είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Μπόμπι, αλλά του αξίζει. Νομίζω ότι του αξίζουν τα πάντα, για να είμαι ειλικρινής. Απλώς δείχνει πόσο απίστευτα καλή και ταλαντούχα είναι αυτή η ομάδα της Βραζιλίας αν μπορείς να αφήσεις έναν παίκτη σαν τον Μπόμπι Φιρμίνο εκτός. Παραφροσύνη. Φυσικά, θα μιλήσουμε, το κάναμε ήδη, και ίσως το ξανακάνουμε. Είναι καλά, αλλά, όπως όλοι μπορούν να φανταστούν, πολύ απογοητευμένος».

Ο Φιρμίνο έχει πραγματοποιήσει σχεδόν 250 εμφανίσεις στην Premier League με τη Λίβερπουλ από τότε που έφτασε το 2015, σκοράροντας 77 γκολ και μετρώντας 49 ασίστ.Το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού με τους «reds» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσε να κάνει επαφές για διαπραγματεύσεις με συλλόγους εκτός Αγγλίας από τον Ιανουάριο, αλλά ο Κλοπ είπε ότι οι συνομιλίες για πιθανή επέκταση της παραμονής του στο Άνφιλντ συνεχίζονται. «Γίνονται επίσης διαπραγματεύσεις, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί εκεί».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X