ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος και ΠΑΟΚ-Βόλος με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα

ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος και ΠΑΟΚ-Βόλος με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα

Η τελευταία αγωνιστική της Super League πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ ξεχωρίζει στην 13η αγωνιστική της Super League, την τελευταία πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Εκτός από το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το κυριακάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις σημαντικές αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (17:15) και ΠΑΟΚ-Βόλος (21:30).

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 240 στοιχηματικές επιλογές σε κάθε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της διασκέδασης που προσφέρουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο κ. Παύλος Τριανταφυλλίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στις Αχαρνές σχολιάζει: «Η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου είναι ιδιαίτερη, καθώς οι ομάδες όλων των πρωταθλημάτων δεν θα αγωνιστούν για αρκετές εβδομάδες λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ενδιαφέρον των παικτών έχουν τραβήξει οι σημερινές αναμετρήσεις Νιουκάστλ-Τσέλσι (19:30) για την Premier League και Νάπολι-Ουντινέζε (16:00) για τη Serie A».

Αύριο το κυρίως μενού

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται αύριο με πολλά ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία. «Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Όταν υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια νωρίς, ο κόσμος περνάει σχεδόν όλη την ημέρα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Δίχως αμφιβολία το ματς που περιμένουν όλοι είναι το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30). Μεγάλα παιχνίδια διεξάγονται και στην Ιταλία, όπως το Αταλάντα-Ίντερ (13:30), το Μίλαν-Φιορεντίνα (19:00) και το Γιουβέντους-Λάτσιο (21:45)», τονίζει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Οι καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια τους. «Οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές», σημειώνει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Το τελικό αποτέλεσμα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η διπλή ευκαιρία, η διαφορά νίκης, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα και ο παίκτης που θα δεχθεί κάρτα, είναι μόνο μερικές από αυτές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X