Παράνοια στη Σενεγάλη με τον τραυματισμό του Μανέ: «Θα τον πάμε σε μάγους, δεν γίνεται να μην είναι στο Κατάρ»

Παράνοια στη Σενεγάλη με τον τραυματισμό του Μανέ: «Θα τον πάμε σε μάγους, δεν γίνεται να μην είναι στο Κατάρ»
Photo Credits: INTIME

Οι Σενεγαλέζοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ολόκληρο έθνος περιμένει με αγωνία την πορεία της υγείας του Σαντιό Μανέ ο οποίος τραυματίστηκε, προ ημερών, στο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης για το πρωτάθλημα και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ουδείς στη Σενεγάλη, βέβαια, μπορεί να φανταστεί την εθνική ομάδα της χώρας να είναι στην διοργάνωση χωρίς τον άσο της Μπάγερν και εννοείται πως ούτε ο ίδιος θέλει να λείψει.

Προς το παρόν ούτε οι Βαυαροί ούτε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σενεγάλης έχει ενημερώσει για την κατάστασή του, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την παρουσία του.

«Θα κάνουμε τα πάντα. Θα πάμε σε μάγους. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε τρόπο. Περιμένουμε ένα θαύμα. Ο Μανέ πρέπει να είναι στο Κατάρ» είπε χαρακτηριστικά η Σενεγαλέζα Φατμά Σαμούρα, γενική διευθύντρια της FIFA.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X