Βάζουν «φωτιά» στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ με κινήσεις όπως ο ορισμός του Γιουγκ

Βάζουν «φωτιά» στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ με κινήσεις όπως ο ορισμός του Γιουγκ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βλέπει όσα γίνονται με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον ορισμό του Σλοβένου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σας το λέω εδώ και μέρες και δεν πρόκειται να σταματήσω, όσο βλέπω τα παράξενα να πληθαίνουν. Παρατηρώ, ότι εξελίσσεται μία διαδικασία πού πάει να οδηγήσει σε ένα ντέρμπι που θα είναι κίνδυνος θάνατος. Πάει να μπει φωτιά σε όλη αυτή την ιστορία, να υπάρχει φοβερή ένταση και το ματς να γίνει ροντέο.

Γιατί όπως ξέρετε, στον αθλητισμό όταν η κατάσταση ξεφεύγει από την κανονικότητα, ευνοείται η ομάδα που δεν είναι η καλύτερη. Άρα στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός.

«Παιδί» του Κλάτενμπεργκ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθαν οι ορισμοί των διαιτητών όπου ανάμεσα στα άλλα υπάρχει το πρωτοφανές του ορισμού στο VAR του Σλοβένου Γιουγκ. Ποιος είναι ο Γιουγκ; Νομίζω πως οι περισσότεροι έχετε ενημερωθεί ήδη και έχετε θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες του Σλοβένου.

Εκ των εκλεκτών του Κλάτενμπεργκ, πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στο περσινό ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Εκανε μία αισχρή διαιτησία, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα έβλεπε όλα “πράσινα” και προκάλεσε οργή και αγανάκτηση με έντονες διαμαρτυρίες στην ανάπαυλα, που τράβηξαν για καιρό και η υπόθεση έφτασε στις αθλητικές δικαστικές αίθουσες.

Πρωταγωνιστές στην αμφιβολία

Είναι τρομερό πως σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι προσεκτικά τα πάντα και να μην υπάρχει η παραμικρή λαβή για σχόλια και για να χαθεί το μέτρο, να ορίζεται ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Κλάτενμπεργκ. Ενας από εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να χαθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος πέρυσι από νωρίς.

Αυτός ο παράγοντας, να μπαίνει στον κομβικό σημείο του VARιστα στο ντέρμπι της Κυριακής, είναι τρομερό. Γιατί δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι όλα αυτά μπορεί να τυχαίνουν απλά. Δεν μπορεί να μην έχει πάρει κανείς χαμπάρι για το τι εστί Γιουγκ, ποια είναι η ιστορία του με την ΑΕΚ και πού έχει πάει αυτή η υπόθεση.

Τα πράγματα δεν επιδέχονται παιχνιδίσματα και καταστάσεις. Βλέπετε πως ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο το VAR δείχνει να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια. Από τις αποφάσεις του VARιστα κρίνεται πολλές φορές η έκβαση των αγώνων και στο συγκεκριμένο ντέρμπι – όπου υπάρχει ήδη απίστευτη ένταση και φοβερή τοξικότητα – έρχεται να τοποθετηθεί ο Γιουγκ.

Επιλογή που προκαλεί

Αμ το άλλο. Φαντάζει τελείως απίθανο η ομοσπονδία της Σλοβενίας που έστειλε τον Γιουγκ στον Μπένετ, να μη γνωρίζει τι έχει συμβεί στο παρελθόν στα παιχνίδι της ΑΕΚ που διαιτήτευσε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Μου φαίνεται πάρα πολύ οξύμωρο, ενώ υπάρχει αυτή η γνωστή κατάσταση να έρχονται και να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και να δημιουργούν τέτοιο κλίμα που είναι προφανές, ότι συμβάλλει στην τοξικότητα που κυριαρχεί γύρω από ένα παιχνίδι, όπου θα έπρεπε άπαντες να φροντίσουν να πέσουν οι τόνοι και να πρυτανεύσει η λογική.

Με μια επιλογή από συζητήσιμη έως παρεξηγήσιμη, ανάβει το φυτίλι και μας βάζει σε μία διαδικασία να ψάχνουμε να βρούμε από που θα γίνει ζημιά. Πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε από το σύστημα του Κλάτενμπεργκ δεν μπορώ να κατανοήσω. Με ποια λογική, υπό ποιο πρίσμα φτάνει η σλοβενική Ομοσπονδία να στέλνει έναν διαιτητή που είναι δεδομένο πως έχει ζήτημα με την ΑΕΚ.

Χωρίς σκιά

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X