Η «καρμανιόλα» Γιουγκ από το παρεάκι Κλάτενμπεργκ στο VAR του Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

Η «καρμανιόλα» Γιουγκ από το παρεάκι Κλάτενμπεργκ στο VAR του Ολυμπιακός - ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τον εκλεκτό του Κλάτενμπεργκ, Ματέι Γιουγκ στέλνουν στο VAR στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Φάληρο τον Ολυμπιακό και στο VAR της αναμέτρησης θα βρίσκεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ματέι Γιουγκ, από το παρεάκι του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Σλοβενός, υπενθυμίζουμε, πως είχε σφυρίξει την ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Μάιο, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του.

Ο Γιουγκ σε εκείνη την αναμέτρηση τα έβλεπε κυριολεκτικά όλα… πράσινα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε δώσει 15 φάουλ κατά της ΑΕΚ έναντι μόλις 2 στον Παναθηναϊκό! Και όλα αυτά ενώ η κατοχή ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχε προλάβει στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης να κιτρινίσει τη μισή ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να πέφτουν κυριολεκτικά πάνω του για να διαμαρτυρηθούν.

Μετά από εκείνα τα αίσχη, ο Γιουγκ βρίσκεται ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ, καθώς ορίστηκε στο VAR του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, το οποίο θα διευθύνει ο Σουηδός Νάιμπεργκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X