Τσατάλης για το πέναλτι της ΑΕΚ: «Είναι παράβαση, δύο σπρωξίματα και ένα πάτημα στον Άμραμπατ» (ΦΩΤΟ)

Τσατάλης για το πέναλτι της ΑΕΚ: «Είναι παράβαση, δύο σπρωξίματα και ένα πάτημα στον Άμραμπατ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης βάζει τα πράγματα στη θέση του για το πέναλτι που πήρε χθες η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε χθες η ΑΕΚ είναι ο Τάσος Τσατάλης!

Η Ένωση βρέθηκε στη λευκή βούλα στο 6ο λεπτό μετά από ανατροπή του Νόρντιν Άμραμπατ από τον Μεγιάδο. Όπως σε όλα τα πέναλτι που παίρνει η Ένωση υπήρξαν ξανά αντιδράσεις από τους… απέναντι.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης γράφει σε ανάρτησή του πως δεν είναι ανεκτή η αμφισβήτηση για αυτό το σφύριγμα καθώς υπάρχουν δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R.

Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν.

Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις (και πολλές φορές μάλιστα). Δεν μπορεί να είναι ανεκτή η αμφισβήτηση.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι!

Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X