Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Σίτι «καθάρισε» την Τσέλσι, Νότιγχαμ και Μπράιτον σόκαραν Τότεναμ και Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η Σίτι «καθάρισε» την Τσέλσι, Νότιγχαμ και Μπράιτον σόκαραν Τότεναμ και Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι «πέταξε» την Τσέλσι εκτός συνέχειας του League Cup, ενώ σημαντικές προκρίσεις πήραν Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπράιτον απέναντι σε Τότεναμ και Άρσεναλ.

Μετά τα παιχνίδια στις 8/11, η δράση συνεχίστηκε στην Αγγλία και το League Cup με τις… εκπλήξεις να κάνουν την εμφάνισή τους για ακόμη μια φορά.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Τσέλσι με 2-0 και να τη θέσει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις και προσέφεραν θέαμα, οι Πολίτες όμως με ένα σούπερ πεντάλεπτο στις αρχές του δεύτερου μέρους μπόρεσαν να… καθαρίσουν την πρόκριση. Στο 53′ ο Μαχρέζ με όμορφη εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Μεντί και έκανε το 1-0 ενώ στο 58′ ο Άλβαρεζ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βρίσκοντας δίχτυα από κοντά μετά από ασταθή επέμβαση του Σενεγαλέζου γκολκίπερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ανώτερη και πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Τότεναμ, νικώντας εντός έδρας την ομάδα του Κόντε με 2-0. Στο 50′ ο Λόντι με όμορφη προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Τζέσι Λίνγκαρντ με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Reds και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ματς, με το «City Ground» να πανηγυρίζει μια σημαντική επιτυχία.

Στο «Emirates» η Άρσεναλ υπέστη την ήττα με 3-1 από την Μπράιτον και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό. Οι Κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Ενκέτια. Στο 27′ ο Γουέλμπεκ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ενώ στο 58′ και στο 71′ οι Μιτόμα και Λάμπτεϊ πέτυχαν τα τέρματα που χάρισαν στους Γλάρους τη σπουδαία πρόκριση.

Η Λίβερπουλ «κόλλησε» στο 0-0 με την Ντέρμπι Κάουντι εντός έδρας, αλλά πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Το ίδιο έκανε και η Νιούκαστλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, η Σαουθάμπτον απέναντι στη Σέφιλντ Γουένστντεϊ και η Μπλάκμπερν απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Η Γούλβς με γκολ του Μπουμπακάρ Τραορέ στο 85′ «λύγισε» τη Λιντς.

Σήμερα (10/11), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα εντός έδρας (22:00-Action 24) στην αναμέτρηση που θα «κλείσει» τον 3ο γύρο του League Cup.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα της ημέρας (9/11):

  • Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 2-0
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 2-0
  • Άρσεναλ – Μπράιτον 1-3
  • Λίβερπουλ – Ντέρμπι Κάουντι 0-0 (3-2 πεν.)
  • Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0 (3-2 πεν.)
  • Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουένστεϊ 1-1 (6-5 πεν.)
  • Γουέστ Χαμ – Μπλάκμπερν Ρόβερς 2-2 (9-10 πεν.)
  • Γούλβς – Λιντς 1-0

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X