ΑΕΚ - ΟΦΗ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έστησε και πάλι ένα μικρό ποδοσφαιρικό πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια και κέρδισε εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς:

Γιώργος Αθανασιάδης: Σ΄ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικά σταθερός, με σωστή διαχείριση φάσεων και σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε. Ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε το μηδέν.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και μπορεί να μην έβγαλε στο παιχνίδι του την ίδια ένταση μ’ αυτή του Ρότα, όμως στην επιθετική λειτουργία προσέφερε πολλά περισσότερα. Έβγαζε σωστές συνεργασίες, ενώ “έσπαγε” όπως έπρεπε την μπάλα προς την περιοχή, στα ανεβάσματα του.

Σίμος Μήτογλου: Κράτησε την θέση του στην βασική ενδεκάδα και δικαίως. Τις περισσότερες φορές κράτησε και πάλι πολύ σωστά την θέση του στο γήπεδο. Ενώ τουλάχιστον τρείς φορές, έψαξε και βρήκε τον Λιβάι στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ με μεγάλες πάσες.

Αρόλντ Μουκουντί: Με εξαίρεση μια λάθος εκτίμηση φάσεις που έκανε στο φινάλε του ματς, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην ενδεκάδα με καλή εμφάνιση. Κάλυψε σωστά τους χώρους όταν χρειάστηκε, ενώ δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει και τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Εσχάν Χατζισαφί: Μέτριο ματς στην επιστροφή του Ιρανού στο αρχικό σχήμα. Έβγαλε διάθεση, είχε ανεβάσματα από την πλευρά του, αλλά δεν είχε τόσο αποτελεσματικές συνεργασίες, όσο ο Σιντιμπέ από την δεξιά πλευρά. Ενώ έκανε και κάποια αβίαστα λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Γενς Γιόνσον: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ ο Δανός χαφ. Ήταν παντού στην μεσαία γραμμή για να καλύψει όλους τους χώρους, να ντουμπλάρει συμπαίκτη όπου χρειαστεί και να κλέψει πολλές μπάλες. Και με την μπάλα στα πόδια του, είχε τις περισσότερες φορές σωστές επιλογές στο παιχνίδι του.

Ορμπελίν Πινέδα: Πολύ καλό ματς από τον Μεξικανό χαφ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα στα πόδια του άπλωνε σωστά το παιχνίδι της και βοηθούσε πολύ ώστε να κτίζονται σωστά οι επιθέσεις της ΑΕΚ. Επίσης ήταν και αυτός πολύ αποτελεσματικός στο πίεση στον αντίπαλο.

Νορντίν Άμραμπατ: Έπρεπε να μπει στα… παπούτσια του Ελίασον, παρότι είναι διαφορετικός παίκτης. Υπήρχαν στιγμές που με τις εμπνεύσεις του και την ποιότητα του, βοηθούσε πολύ στο να δημιουργεί η ΑΕΚ επικίνδυνες καταστάσεις. Όπως το γέμισμα που έκανε στο τρίτο γκολ. Υπήρχαν όμως και στιγμές, που κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ όσα θα έπρεπε.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Πρώτα απ’ όλα έβαλε μια γκολάρα με εκτέλεση πάνω στην κίνηση. Επίσης κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στα πόδια του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά κάποιες φορές και στο δεύτερο, “χόρευε” την άμυνα του ΟΦΗ. Τρομερές εμπνεύσεις και εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες.

Πέτρος Μάνταλος: Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γκατσίνοβιτς και πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Επομένως και μόνο αυτά αρκούν για να χαρακτηρίσουν μεστή την επιστροφή του στην ενδεκάδα. Είχε μεγάλη διάθεση, έτρεξε πολύ. Έκανε και λάθη.

Λιβάι Γκαρσία: Έβαλε ένα γκολ, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Ενώ με τρομερό άλμα έκανε την κεφαλιά που βγήκε σε ασίστ για το γκολ του Μάνταλου. Έτρεξε και δούλεψε πολύ στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Το έψαξε πολύ το δεύτερο γκολ του στο ματς. Και η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές εκβίασε και την τελική προσπάθεια, ψάχνοντας να σκοράρει.

Σέρχιο Αραούχο: Αυτή την φορά ήρθε στο ματς ως αλλαγή, καθώς έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Μπήκε κεφάτος στο ματς. Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες στην επίθεση, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να βρει στόχο σε δυο εκτελέσεις που βρήκε έξω από την περιοχή.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε και πάλι για να πάρει τον ρόλο που κρατάει ο Πινέδα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε σχεδόν άψογα. Έκλεβε μπάλες, πρέσαρε σωστά, ενώ οι περισσότερες επιλογές του με την μπάλα στα πόδια ήταν αυτές που έπρεπε.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Έπαιξε ως αλλαγή σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και είχε μια πολύ καλή εικόνα στο ματς. Έβγαλε πολλή ενέργεια από την πλευρά του και βοήθησε ώστε να κρατήσει αναμμένη την… σπίθα της επίθεσης της ΑΕΚ, παρότι το ματς ήταν ήδη 3-0.

Μιχάλης Κοσίδης: Πήρε στο φινάλε του ματς την θέση του Λιβάι στην κορυφή της επίθεσης. Πρόλαβε να βγάλει δυο καλές συνεργασίες στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X