ΑΕΚ: Βίντα αλλά και… Λιβάγια στην αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ!

ΑΕΚ: Βίντα αλλά και… Λιβάγια στην αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα και ο Μάρκο Λιβάγια στην τελική επιλογή της Κροατίας για το Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομαγκόι Βίντα στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής Κροατίας, για το Μουντιάλ 2022 με τον Ντομαγκόι Βίντα, αλλά και τον Μάρκο Λιβάγια να βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή της «χρβάτσκα».

Ο στόπερ της Ένωσης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξε πριν τον τραυματισμό του να πατά πολύ γερά στο πόδια του μιας και είναι ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Με τον Λούκα Μόντριτς για αρχηγό και τον Μάρκο Λιβάγια να είναι ένας εκ των έξι επιθετικών που μπήκαν στην αποστολή, η Κροατία θα προσπαθήσει να… φανεί αντάξια της επιτυχίας του 2018 (φιναλίστ σε εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο) και να προσπαθήσει να φτάσει στην κορυφή, στο Μουντιάλ 2022.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε αποστολή 26 παικτών (μείγμα έμπειρων και “φρέσκων” παικτών), βάζοντας στις επιλογές του τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Εκτός έμεινε -τελικά- ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Η Κροατία βρίσκεται στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, μαζί με Βέλγιο, Μαρόκο και Καναδά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X