6.000 εισιτήρια έδωσε ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με ΑΕΚ δίχως να ξέρουν αν κατέβει στο ματς!

6.000 εισιτήρια έδωσε ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με ΑΕΚ δίχως να ξέρουν αν κατέβει στο ματς!
Photo Credits: INTIME

6.000 εισιτήρια έδωσε ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με ΑΕΚ χωρίς ουδείς να ξέρει αν η ομάδα θα κατέβει στο ματς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παγκόσμια πρωτοτυπία στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δώσει 6.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς να ξέρουν αν η ομάδα θα κατέβει στο ματς. Δεν το λέμε εμείς, εκείνοι το είπαν με τον Γιάννη Βρέντζο μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Ότι σκέφτονται να αποχωρήσουν από τη Super League.

Και εν τέλει, το πιάσαμε το νόημα… Οι δηλώσεις αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα έγιναν για τα αυτιά των οπαδών! Δεν περιμέναμε, άλλωστε, κάτι άλλο από την ομάδα του λιμανιού. Έγιναν για να γίνουν γιατί έπρεπε να εξυπηρετηθούν κάποια πράγματα και να καλυφθούν οι αστοχίες που έχουν γίνει από πλευράς Μαρινάκη στην ομάδα που είναι, ήδη, στο -10 από την κορυφή και στο -4 από την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, διαρρέει πως μέχρι σήμερα Τρίτη (8/11) έχουν φύγει περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «περισσότερα από 6000 εισιτήρια έφυγαν σήμερα Τρίτη ηλεκτρονικά και με αυτόν τον ρυμό και το sold out θεωρείται δεδομένο για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Εκτός από το Internet, η διάθεσή τους θα συνεχιστεί την Τετάρτη και από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη από 10.00 έως 18.00».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X