Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Μποκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Μποκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00) με τον Κόουλμαν να μην υπολογίζει στον Ντε Μποκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00).

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Κρις Κόουλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ντε Μποκ που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X