Ρίβερ Πλέιτ: Αναλαμβάνει ο Ντεμικέλις, είχε γραφτεί για Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)

Ρίβερ Πλέιτ: Αναλαμβάνει ο Ντεμικέλις, είχε γραφτεί για Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αναλαμβάνει τη Ρίβερ Πλέιτ, ο Μάρτιν Ντεμικέλις και ενώ πριν από λίγες μέρες είχε γραφτεί το όνομα του Ματίας Αλμέιδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού… Μάρτιν Ντεμικέλις. Η Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Μαρσέλο Γκαγιάρδο και αυτός σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» είναι ο Ντεμικέλις.

Ο Ντεμικέλις είναι εδώ και ενάμιση χρόνο προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά φαίνεται πως έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες των Βαυαρών για την απόφασή του και έχει γίνει αποδεκτή.

Ο «Μίχο» αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή και στη Ρίβερ Πλέιτ μετά από 20 χρόνια, αναλαμβάνοντας την ομάδα που ανδρώθηκε και αγωνίστηκε για μια εξαετία (1997-2003).

Την ίδια ώρα, ο Χόλγκερ Ζάιτς θα αντικαταστήσει τον Ντεμικέλις στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ζάιτς ήταν εκ νέου προπονητής στη β’ ομάδα, όπως και σε άλλα πόστα στις ακαδημίες, ενώ την τελευταία διετία ήταν διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X