Πρόβλημα με Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες και παρότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές, δεν προπονήθηκε, αντίθετα έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς, αν και εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο Σλοβένος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες και παρότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές, χτες δεν προπονήθηκε αντίθετα έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Για μια ακόμα ημέρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε εκτός προπόνησης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (07.11), μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγώνες μπροστά του και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με έξι ακόμα βαθμούς. Πρώτος αντίπαλος οι Νικαιώτες που καίγονται για βαθμούς όντας στις τελευταίες θέσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γονάτο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Μάριος Τσαούσης , Λευτέρης Λύρατζης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X