ΑΕΚ: Επέστρεψε από Ολλανδία, η προσοχή στον ΠΑΟΚ

«Αφεντικό» και στην Ολλανδία- Νίκησε ξανά (17-25) την Χάρι Απ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF Cup
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην βάση της βρίσκεται από χθες το απόγευμα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία έφυγε από την Ολλανδία με την πρώτη της πρόκριση στην Ευρώπη για την φετινή σεζόν.

Η «Ένωση» έκανε το καθήκον της και πλέον στρέφει εκ νέου την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς την Τετάρτη δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μοναδική ευκαιρία από την Τετάρτη να βρίσκονται μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα θα επιστρέψει από σήμερα στις προπονήσεις με τον Αλέξη Αλβανό να περιμένει παράλληλα να δει και την κατάσταση των τραυματιών που δεν ακολούθησαν την ομάδα στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μαντάλινιτς, Γιούκιτς, Άρσιτς, Μόγια και Νικολαϊδη που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X