ΑΕΚ: «Λύγισε» στην Τρίπολη (2-1) η Κ19

ΑΕΚ: «Λύγισε» στην Τρίπολη (2-1) η Κ19
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήττα για την Κ19 της ΑΕΚ, με 2-1 από την αντίστοιχη του Αστέρα στην Τρίπολη σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23.

Η αναμέτρηση ήταν στα… ίσα για τις δύο ομάδες, μέχρι το 6ο0 λεπτό, με τον Αστέρα να έχει τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα στο 4ο’ με την κεφαλιά του Λάσκαρη να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η ΑΕΚ  είχε το το τετ-α-τετ του Κοντορουχα που αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 57′.

Το πρώτο γκολ του Αστέρα ήρθε στο 62′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Λάσκαρη, ενώ στο 90 έγινε το 2-0 με σουτ του Καλλαντζή.

Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου, σαφώς επηρεασμένη από τις απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και από την καταπόνηση του μεσοβδόμαδου ταξιδιού στην Ισπανία για το τουρνουά AL ABTAL, προσπάθησε να μείνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Χατζηκυριάκου μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβίγκου.

Στο 64′ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αγγελόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Μπαλαμώτη λόγω τραυματισμού στον αγκώνα.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος (64′ Μπαλαμώτης) Σβίγκος, Χατζηκυριάκος, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης, Λέλεκας (58′ Γεωργόπουλος), Γεωργέας (70′ Βασίλας) Κοντάκης, Κοντορουχάς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X