ΑΕΚ: Στο Γουδή για τη νίκη (17:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι δίνει η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ  η οποία σήμερα στις 17:00 φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο Κολυμβητήριο Γουδή για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του ΝΟ Χίου, οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς να ξεκουραστούν ιδιαίτερα, στοχεύουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μέσα στην έδρα του «τριφυλλιού», που για πρώτη φορά τίθεται αντίπαλος τους στην ιστορία των δύο Συλλόγων.  Ο Δημήτρης Βενετόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του. Η νίκη θα δώσει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στην ΑΕΚ που θέλει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια απέναντι σε ισάξιους αγωνιστικά αντιπάλους και να διεκδικήσει ότι καλύτερο γίνεται στις αναμετρήσεις με τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X