Φανταστείτε που έχει φθάσει φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης: Tελευταίος αποκλεισμός σε ομίλους από τον Άρη πριν από 12 χρόνια

Φανταστείτε που έχει φθάσει φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης: Tελευταίος αποκλεισμός σε ομίλους από τον Άρη πριν από 12 χρόνια

Φανταστείτε που έχει φθάσει φέτος η Ατλέτικο που είχε να αποκλειστεί σε φάση ομίλων από τον Άρη πριν από 12 χρόνια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανταστείτε που έχει φθάσει φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης… Η τελευταία φορά που η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε εκτός Ευρώπης από το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πριν από 12 χρόνια, όταν είχε αποκλειστεί στο Europa League από τον Άρη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αποκλεισμός σοκ για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι Ροχιμπλάνκος μετά το Champions League έχασαν και το εισιτήριο για το Europa League, καθώς μετά την ήττα τους από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και την ισοπαλία της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Κλαμπ Μπριζ τερμάτισαν στην τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Μαδριλένοι έμειναν εκτός Ευρώπης από το πρώτο μισό της σεζόν για πρώτη φορά επί ημερών Ντιέγκο Σιμεόνε. Τελευταία φορά που η Ατλέτικο αποκλείστηκε από την Ευρώπη τόσο νωρίς ήταν πριν 12 χρόνια, τη σεζόν 2010-12, όταν είχαν μείνει εκτός Europa League από τον Άρη!

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ νίκησε τους Ισπανούς των Φορλάν, Ντε Χέα και Αγουέρο τόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0) όσο και μέσα στο σπίτι τους στο «Βιθέντε Καλδερόν» (2-3), σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία των Κίτρινων. Οι Θεσσαλονικείς είχαν βγει δεύτεροι στον όμιλο τους με 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δυο περισσότερους από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X