ΑΕΚ: Ο σεβασμός και η ντομπροσύνη ανάμεσα σε Μελισσανίδη-Αλμέιδα έχουν φέρει τα χαμόγελα μίας εξαιρετικής σχέσης

ΑΕΚ: Ο σεβασμός και η ντομπροσύνη ανάμεσα σε Μελισσανίδη-Αλμέιδα έχουν φέρει τα χαμόγελα μίας εξαιρετικής σχέσης
Photo Credits: INTIME

Σεβασμός, εκτίμηση και ντομπροσύνη φαίνεται πως είναι τα τρία στοιχεία που έχουν χτίσει μία εξαιρετική σχέση ανάμεσα σε Μελισσανίδη-Αλμέιδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα, μόνο χαμόγελα, δηλώσεις που δείχνουν πολλά, αλλά σε τι βασίζονται όλα αυτά;

Κάποιος μπορεί εύκολα να το καταλάβει στις δηλώσεις τόσο του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ όσο και στα είπε και πρόσφατα ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την ξενάγηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ στη νεοδμητη OPAP Arena. Επίσης μην ξεχνάμε και τι έγινε την περσινή σεζόν, όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην Ελλάδα για να μιλήσει προσωπικά ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
ΑΕΚ: Ο σεβασμός και η ντομπροσύνη ανάμεσα σε Μελισσανίδη-Αλμέιδα έχουν φέρει τα χαμόγελα μίας εξαιρετικής σχέσης

Τότε πολλοί έλεγαν και γραφόταν κατά κόρον πως ο Αλμέιδα «κέρδισε» με τη συμπεριφορά του και τα όσα είπε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ εντυπωσιασμένος έμεινε και ο ίδιος ο Αργεντινός προπονητής που έκανε λόγο για το όραμα που έχει ο «τίγρης» για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, αυτής δηλαδή από τη στιγμή που η ομάδα θα έμπαινε στον «Ναό».

Η σημερινή εικόνα στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε η ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ, είναι ενδεικτική της σχέσης Μελισσανίδη-Αλμέιδα. Χαμόγελα και διάθεση για εγκάρδιο κλίμα τόσο όσο αποτυπώθηκαν στον φακό των φωτορεπόρτερ, αλλά και στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Υπάρχει χημεία ανάμεσα σε πρόεδρο και προπονητή, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για να προχωρήσει ένα club σε σωστές βάσεις και να υλοποιηθεί ένα project.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Μελισσανίδης κατά την ξενάγηση των δημοσιογράφων στην OPAP Arena είχε αποθεώσει την ΑΕΚ του Αλμέιδα. Είχε πει ότι τον τρελαίνει το ποδόσφαιρο που παίζει, το οποίο του θυμίζει τη δική του ΑΕΚ της δεκαετίας του 90′!

Συγκεκριμένα όταν η κουβέντα πήγε για την εικόνα της ΑΕΚ και για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα με τον Αλμέιδα, ο Μελισσανίδης είχε υποστηρίξει: ««Εμένα με τρελαίνει έτσι όπως παίζουμε! Βλέπω την ΑΕΚ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει τη δική μου την ΑΕΚ του 90’! Θα έρθουν όμως και κακές στιγμές έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Δηλώσεις που δείχνουν πολλά…

ΑΕΚ: Ο σεβασμός και η ντομπροσύνη ανάμεσα σε Μελισσανίδη-Αλμέιδα έχουν φέρει τα χαμόγελα μίας εξαιρετικής σχέσης

Ο Μελισσανίδης φαίνεται να νιώθει ότι έχει επιλέξει για το τιμόνι του… καραβιού έναν άνθρωπο που ταιριάζει στη δική του ιδιοσυγκρασία, έναν «καπετάνιο« που ταιριάζει στην ΑΕΚ. Νιώθει ήρεμος… Πλέον επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και ο λόγος δεν είναι μόνο ότι υλοποιήθηκε το όνειρο ζωής, η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και γιατί βλέπει μέσα στις τέσσερις γραμμές κάτι που του αρέσει.

Επίσης φαίνεται πως ο Αλμέιδα κέρδισε τον Μελισσανίδη στις κουβέντες που έγιναν την περασμένη σεζόν, όταν ήταν ξεκάθαρος πως έρχεται στην ΑΕΚ μόνο με όλο του το τιμ. Έδειξε πως δεν είναι ο κόουτς-οπορτουνιστής που έρχεται στην Ελλάδα με διαφορετικό όραμα. Αυτό κέρδισε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X