Λεβαντόφσκι: «Χρειάζεται υπομονή»

Τσάβι: «Φυσικός ηγέτης ο Λεβαντόφσκι με παρόν και μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από οκτώ χρόνια στην Γερμανία και στην Μπάγερν Μονάχου, όπου κατέκτησε τα πάντα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επέλεξε να φύγει από τους Βαυαρούς και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλάζοντας ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Ωστόσο, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα σε ατομικό επίπεδο, με 18 γκολ σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο 34χρονος Πολωνός επιθετικός, δεν φαίνεται να βοηθά καταλυτικά την νέα του ομάδα, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι 2η στην La Liga και πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκλείσθηκε από τους «16» του Champions League.

«Η Μπάρτσα πρέπει να είναι στους «16»», σχολίασε με νόημα ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε ότι «πριν πάει στην Μπαρτσελόνα, γνώριζε ότι η πρώτη σεζόν, θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολη από ό,τι θα… έπρεπε», καταλήγοντας μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» είπε: «Είμαστε σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης που απαιτεί χρόνο, πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X