Ο Κλοπ έχει τη πλήρη στήριξη της διοίκησης της Λίβερπουλ - Δεν σκέφτεται την παραίτηση

Κλοπ: «Το Άνφιλντ θα παίξει το ρόλο του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και οι μόλις 4 νίκες στις 12 πρώτες αγωνιστικές της Premier League, έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στους φίλους των Reds, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να αδυνατεί να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που τους είχε συνηθίσει τις περασμένες σεζόν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλάτενμπεργκ, επικαλούμενος πηγές του, η διοίκηση της Λίβερπουλ στηρίζει πλήρως τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των 19 φορές πρωταθλητών Αγγλίας σκοπεύουν να ενισχύσουν την ομάδα τους με μεταγραφές κορυφαίων ποδοσφαιριστών το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ τον Ιανουάριο θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός μέσου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X