Πετράλωνα: «Με βίαζε ο πατέρας μου, ο θείος μου και 17 ακόμη φίλοι του»

Πετράλωνα: «Με βίαζε ο πατέρας μου, ο θείος μου και 17 ακόμη φίλοι του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση φέρνει στο φως καταγγελία δύο αδερφών από τα Πετράλωνα. Οι περιγραφές ενός αγοριού 17 χρόνων σήμερα, αλλά και της ενήλικης αδερφής τους, για όσα έζησαν από τον πατέρα τους και την παγερή αδιαφορία της μητέρας τους, αν επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, θα αποτελέσουν μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα «Α» και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν πως η μητέρα τους σιώπησε, μπροστά στην κακοποίηση που υπέστησαν (ακόμη και μπροστά στα μάτια της) από τον πατέρα τους. Τα δύο αδέρφια περιγράφουν εξωφρενικές καταστάσεις, όπου ο πατέρας διοργάνωνε όργια με θύματα τα ανήλικά παιδιά και έναν αγώνα ετών (!) να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα στο The Standard

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X