ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Ο όρκος νίκης των παικτών της ΑΕΚ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ματσάρα και “έπνιξε” τον ΠΑΟΚ για να τον κερδίσει πανεύκολα με 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γιώργος Αθανασιάδης: Η αλήθεια είναι πως ούτε και ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί πόσο λίγη δουλειά θα είχε σ’ ένα τέτοιο ματς. Παρόλα αυτά, όσες φορές χρειάστηκε ήταν απολύτως σταθερός και διαχειρίστηκε άψογα τις φάσεις που έπρεπε.

Λάζαρος Ρότα: Ματσάρα από τον ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν αψεγάδιαστος και κέρδισε όλες τις φάσεις και όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Ενώ στα ανεβάσματα που έκανε και ήταν πολλά, βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, με σωστές επιλογές.

Ντομαγκόι Βίντα: Έκανε μια…χαψιά και τις περισσότερες φάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί, αλλά τους αντιπάλους σ’ όσες προσωπικές μονομαχίες χρειάστηκε να εμπλακεί. Κράτησε πολύ σωστά την θέση του, ήταν κάθε στιγμή εκεί που έπρεπε για να κάνει αυτό που πρέπει και με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν σωστός με την μπάλα στα πόδια του.

Αρόλντ Μουκουντί: Ισχύει ότι και για τον Βίντα αλλά και πολύ περισσότερο όσον αφορά τις προσωπικές μονομαχίες. Χρειάστηκε να δώσει πολύ περισσότερες προσωπικές μάχες απ’ ότι ο Βίντα με τον Ολιβέιρα. Και βγήκε νικητής σ’ όλες ανεξαιρέτως και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από τραυματισμό και έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Εξαφάνισε τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΠΑΟΚ που είναι ο Νάρει και μάλιστα ανάγκασε τον Λουτσέσκου να τον αλλάξει πτέρυγα. Ενώ και αυτός στα ανεβάσματα του στην επίθεση ήταν και πολύ ουσιαστικός και πολύ αποτελεσματικός. Με πολύ σωστές επιλογές.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Από τα καλύτερα ματς και του Πολωνού χαφ με την φανέλα της ΑΕΚ. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και υπήρχαν στιγμές που έδειχνε σαν να έχει όλο το κέντρο μόνος του. Έκοβε, πρέσαρε, χάλαγε επιθέσεις του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε και σωστές επιλογές όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.

Ορμπελίν Πινέδα: Ματσάρα και από τον Μεξικανό. Ειδικά στα πρώτα 65 λεπτά του ματς, ήταν σαν να είχε φτερά στα πόδια του. Πατούσε γκάζι και εξαφανιζόταν όταν είχε κατοχή μπάλας, ενώ ήταν από τους πρώτους που πρέσαραν για να κλέψει μπάλες. Δοκίμασε πολλές δικές του προσπάθειες για να εκτελέσει και στο πρώτο ημίχρονο πήγε να βάλει το γκολ της… χρονιάς, όταν πέρασε όλο τον ΠΑΟΚ αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Κοτάρσκι.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ακόμα ένα σπουδαίο ματς από τον Σέρβο χαφ, το οποίο μάλιστα σφραγίστηκε και από μια γκολάρα. Ο Γκατσίνοβιτς όμως μέχρι να φτάσει σ’ αυτό το γκολ, έβγαλε πολλή δουλειά. Και στο δημιουργικό κομμάτι και στο πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο αλλά ακόμα και στις γρήγορες αλληλοκαλύψεις. Γι αυτό και κουράστηκε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και ο Πινέδα.

Νίκλας Ελίασον: Εξελίσσεται στον άνθρωπο που μοιράζει τα… γκολ στην ΑΕΚ. Δυο ασίστ από τον Σουηδό εξτρέμ και μάλιστα με τέτοιο στρώσιμο και στις δυο περιπτώσεις, που ήταν σαν δίνει το μισό γκολ. Πολύ κινητικός γενικός, με πολύ πρέσινγκ και αυτός και με πολλές κερδισμένες μάχες.

Σέρχιο Αραούχο : Δεν σκόραρε. Όμως σ’ ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ έκανε ματσάρα, εκείνος ήταν ο κορυφαίος παίκτης. Και ήταν ο κορυφαίος διότι έκανε τα πάντα. Το πρώτο γκολ είναι το μισό (ή και παραπάνω) δικό του με τον τρόπο που κλέβει στο σημείο που κλέβει. Ενώ γενικώς ήταν σ’ όλο το ματς παντού στο γήπεδο για να πρεσάρει και να μαρκάρει και να κάνει πάσες και να κρατήσει την μπάλα και να απλώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ αριστοτεχνικά.

Λιβάι Γκαρσία: Πέτυχε το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα στέλνοντας την μπάλα στις… αράχνες. Υπήρχαν επίσης τουλάχιστον τρεις φάσεις, που «χόρεψε» όλη την άμυνα την άμυνα του ΠΑΟΚ. Σε μια εξ αυτών, αφού απέφυγε δυο παίκτες, πήγε να βάλει μια γκολάρα, αλλά απέκρουσε ο Κοτάρσκι. Έτρεξε και αυτός πολύ και έβγαλε πολλή δουλειά με αστείρευτες δυνάμεις.

Γενς Γιόνσον: Μπήκε στο γήπεδο για να δώσει φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή αλλά και ένα συμμαζέψει την μεσαία γραμμή. Το έκανε με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Μάρκαρε σωστά, κρατούσε την μπάλα και όπου χρειαζόταν έκλεβε κιόλας.

Πέτρος Μάνταλος: Ήρθε από τον πάγκο και με τα φρέσκα πόδια του, έδωσε βοήθειες στο να μπορέσει η ΑΕΚ να ανέβει και πάλι ψηλά και να πρεσάρει τον ΠΑΟΚ. Έκλεψε μπάλες και κέρδισε φάσεις.

Νορντίν Άμραμπατ: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μπήκε ως αλλαγή και έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο προπονητής. Να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Μάλιστα κάποια στιγμή προς το φινάλε το έκανε ακόμα και περνώντας περισσότερους από έξι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο φινάλε του ματς μπήκε. Έδωσε όμως ενέργεια στην ομάδα ακόμα και στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Σίμος Μήτογλου: Μπήκε και αυτός στο φινάλε του παιχνιδιού. Πρόλαβε ωστόσο να καθαρίσει απολύτως πειστικά δυο περάσματα του ΠΑΟΚ στην περιοχή της ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X