Super League: Ο Λεβαδειακός κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο

Super League: Ο Λεβαδειακός κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, καθώς κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς περιόρισε τον Ατρόμητο επιθετικά, δεν πτοήθηκε από το χαμένο πέναλτι του Μουτίνιο και με λυτρωτή τον Σκβάρκα, πήρε το παρθενικό του τρίποντο στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1.

Κάπως έτσι, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 6 βαθμούς και άφησαν τελευταίο τον Ιωνικό με 4, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στην 8η θέση και στους 11 πόντους. Με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζει την άλλη εβδομάδα ο Λεβαδειακός, εντός έδρας με τον Άρη οι Περιστεριώτες.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βρακάς (87’ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Νίκας, Μεχία (56’ Σκβάρκα), Μουτίνιο, Χάμοντ, Πέτρε (56’ Λούα Λούα).

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κουέν (84’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας).

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X