Ινιέστα: «Υπάρχουν πέντε παίκτες με τους οποίους απολάμβανα περισσότερο να παίζω»

Κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα του Ινιέστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και νυν παίκτης της Vissel Kobe, Αντρές Ινιέστα δεν δίστασε να δείξει τη συμπάθειά του στη Μπόκα Τζούνιορς σε μια συνομιλία με το TyC, στέλνοντας ένα μήνυμα στον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε.

Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην παγκόσμια ποδοσφαιρική πραγματικότητα και ακόμα και οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους. Ο Αντρές Ινιέστα που αγωνίζεται στην ιαπωνική Vissel Kobe, μίλησε στο TyC για πώς ήταν η σχέση του με τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε τον επικεφαλής της Μπόκα, στον οποίο δεν δίστασε να στείλει ένα μήνυμα με μια… επιθυμία που ελπίζει σύντομα να εκπληρωθεί.

«Θα ήθελα ο Ρικέλμε να με καλέσει στο La Bombonera. Από ό,τι έχω ακούσει και μου έχουν πει, η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Μου αρέσει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Νότια Αφρική το 2010 με την Ισπανία. «Με τον Ρικέλμε ανταλλάξαμε μηνύματα. Έχουμε διατηρήσει αυτή την επαφή. Ήταν ιδιαίτερο να είμαι μαζί του στα αποδυτήρια και να τον βλέπω να προπονείται και να παίζει», συνέχισε ο πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα.

«Οι πέντε παίκτες με τους οποίους μου άρεσε περισσότερο να παίζω σε ένα γήπεδο ήταν ο Τσάβι, ο Νεϊμάρ, ο Ετό, ο Μπουσκέτς και ο Ρομάν», έλεγε ο Ινιέστα. Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει ποιος Αργεντινός παίκτης κατάφερε να τον σημαδέψει στην επιτυχημένη αθλητική του καριέρα.

«Το είδωλό μου ήταν ο Πάμπλο Αϊμάρ. Από τότε που τον είδα να παίζει στην Ισπανία. Για όσους από εμάς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα ιδιαίτερο να τον παρακολουθούμε να παίζε. Πάντα μου άρεσαν οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να επισκεφτώ τα γήπεδα της Αργεντινής», τόνισε κλείνοντας ο 38χρονος μέσος.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X