ΑΕΚ: Με τον κόσμο της για την πρώτη νίκη (18:45) κόντρα στον ΑΟ Λαμίας

Εικόνες από το Ολυμπιακός- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας στις 18:45 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν αφήσει οριστικά πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στη Volleyleague αρχής γενομένης από το σημερινό ματς. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης ανέλυσε στις αθλήτριες του τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλει σταδιακά η ομάδα του να βελτιώνει την εικόνα της και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Η ομάδα περιμένει σήμερα και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της, η παρουσία του οποίου πάντα δίνει δύναμη και ώθηση στις αθλήτριες. Να σημειωθεί μάλιστα πως θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και για τις νέες αθλήτριες της ΑΕΚ που θα ζήσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του «Δικεφάλου».

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε αποκλειστικά σε live streaming από το AEK A.C. TV. Επίσης, να σημειωθεί πως τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€. Ο Κώστας Αρσενιάδης έχει στη διάθεσή του όλες τους αθλήτριες.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X