Άρης: Χωρίς Τολιόπουλο και Καββαδά κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Χωρίς Τολιόπουλο και Καββαδά κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Με τους Βασίλη Τολιόπουλο και Βασίλη Καββαδά να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και να μένουν εκτός δράσης, ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Ένωση στο κλειστό των Λιοσίων (29/10) για την 4η αγωνιστική της Basket League και σήμερα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας με μία μεσημεριανή προπόνηση (προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο).

Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Βασίλης Καββαδάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Το απόγευμα η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα. Την απαρτίζουν οι: Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Σταύρος Σχίζας, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Χρήστος Σιδέρης, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, τόνισε ενόψει του αυριανού αγώνα, ότι ο Άρης εκτός από συγκέντρωση θα πρέπει να βγάλει περισσότερη ενέργεια από την ΑΕΚ για να διεκδικήσει τη νίκη.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, με την ΑΕΚ. Μ’ αυτό το παιχνίδι κλείνει ο κύκλος τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι που δίνουμε από το ξεκίνημα της Basket League.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, όπως δείχνει η ποιότητα του ρόστερ της, αλλά και το ρεκόρ 3-0 που έχει στην Ελλάδα. Για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αν και ακούγεται τετριμμένο, πέρα από τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε στο πλάνο τακτικής μας, θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια απ’ αυτήν της ΑΕΚ και στις δύο πλευρές του παρκέ», όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X