Καταθέτει έφεση ο Άρης για την τιμωρία Ζερβίνιο

Καταθέτει έφεση ο Άρης για την τιμωρία Ζερβίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης με την οποία ο Ζερβίνιο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.

Στον Άρη επικρατεί εκνευρισμός για την τιμωρία του Ιβοριανού με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήδη μέσω ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την αντίρρησή τους για την τελική απόφαση, με την οποία ο Ζερβίνιο μένει εκτός δράσης για δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, αλλά θα προχωρήσουν στην άσκηση έφεσης για να μειωθεί η ποινή.

Στον Άρη στάθηκαν στο ότι ασκήθηκε δίωξη και επιβλήθηκε ποινή στον ποδοσφαιριστή, «μόνο με την έκθεση του παρατηρητή, χωρίς την χρήση οπτικών μέσων», ενώ ανέφεραν ότι πιστεύουν στη δήλωση αθωότητας του Ζερβίνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν στη θετική έκβαση της υπόθεσης, με την άσκηση της έφεσης, ώστε ο 35χρονος να χάσει μόνο ένα αγώνα και να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X