Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αναγκασμένη» να νικήσει απόψε (22:00) τη Λεβερκούζεν για να ελπίζει να παραμείνει στην κούρσα για τα νοκ άουτ του Champions League είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγο Σιμεόνε να δηλώνει ότι η ομάδα του έχει συνηθίσει να είναι με την… πλάτη στον τοίχο.

«Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που βιώνουμε συνέχεια στη La Liga ή την Ευρώπη. Έχουμε πάντα την υποχρέωση να κερδίζουμε», είπε ο Αργεντινός προπονητής.

Ο αγώνας μεταξύ Μπριζ και Πόρτο νωρίτερα (19:45) θα μπορούσε να δώσει στους Ισπανούς σημάδια για το μέλλον τους ακόμη και πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους.

«Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επομένως, ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι πριν, δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας για το παιχνίδι μας. Νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει. Μου αρέσει. Ελπίζω να το δείξουμε αύριο», είπε ο Σιμεόνε, ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της Μπάγερν, τον Τσάμπι Αλόνσο, λέγοντας:

«Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης. Δουλεύει με πολύ ενθουσιασμό και αφοσίωση. Ξέρει πολύ καθαρά πώς θέλει να παίζει η ομάδα του».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X