Σίλβερ: «Δεν έχει νόημα να υποβιβάζονται ομάδες από το ΝΒΑ»

Ρεκόρ τζίρου με 10 δις δολάρια έκανε φέτος το NBA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άνταμ Σίλβερ τοποθετήθηκε για τις φήμες που ήθελαν το ΝΒΑ να σκέφτεται σενάρια υποβιβασμού και ανόδου, σε συνεργασία με την G-League και τόνισε πως αυτό το πλάνο δεν θα… έβγαζε νόημα στον «μαγικό κόσμο».

Ο κομισάριος του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη εξήγησε πως η λύση του υποβιβασμού δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή από την λίγκα. Ωστόσο, υπογράμμισε πως καταλαβαίνει ότι ο κόσμος «αγοράζει» τον ανταγωνισμό και πως οι ομάδες θα πρέπει να έχουν επιπλέον κίνητρα…

«Δεν μπορώ να πω ότι εννοούσα απόλυτα όσα ειπώθηκαν για τον υποβιβασμό μιας ομάδας. Δεν έχουμε το ίδιο σύστημα με το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και δεν θα έβγαζε νόημα για μια ομάδα του ΝΒΑ να υποβιβαστεί στην G-League ή το ανάποδο.

Προφανώς, έτσι λειτουργούν άλλα πρωταθλήματα, για να αναγκάσουν τις ομάδες τους να μείνουν ανταγωνιστικές, καθώς οι συνέπειες του να τερματίσεις στον πάτο της βαθμολογίας είναι μεγάλες για την υγεία του κλαμπ. Καταλαβαίνουμε πως “πουλάμε” τον ανταγωνισμό στους fans μας», είπε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X