ΑΕΚ - Βόννη: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Βόννη: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών στην ήττα της ΑΕΚ από την Βόννη

Η ΑΕΚ υπέστη οδυνηρή ήττα από την Βόννη και μπήκε σε περιπέτειες σε ένα βράδυ που τίποτα δεν δούλεψε σωστά μετά τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου. Διαβάστε την κριτική των παικτών της Ένωσης.

Αντώνης Κόνιαρης: Δεν κατάφερε να περιορίσει τον Σόρτς, δεν βοήθησε επιθετικά εκτός από ένα τρίποντο.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός είχε το πιο κακό του βράδυ από τότε που βρίσκεται στην ομάδα, έμεινε άποντος καθώς δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό με το πρόβλημα των φάουλ, παρόλα αυτά μοίρασε 13 ασίστ. Οι επιλογές του στο τέλος στοίχησαν στην ομάδα.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο ΜακΓκρίφ ξεκίνησε τον αγώνα από εκεί που σταμάτησε με το Περιστέρι, ήταν εντυπωσιακός όσο η ΑΕΚ έπαιζε καλά, αλλά μετά χάθηκε και αυτός με την κατάρρευση της ομάδας.

Δημήτρης Μαυροειδής: Δεν αγωνίστηκε.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς προσπάθησε πολύ στην άμυνα όμως στην επίθεση ήταν και αυτός πολύ άστοχος.

Αντρέας Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος μπήκε στο καλό διάστημα της ΑΕΚ και βοήθησε να βρει ρυθμό και να πάρει την διαφορά στο ξεκίνημα, όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε και αυτός να βρει λύσεις στην ασφυκτική πίεση των Γερμανών.

Νίκος Περσίδης: Πέρασε εντελώς απαρατήρητος από το παιχνίδι και έχασε και 2 βολές στην μοναδική φάση που πήρε πάνω του.

Άλεξ Μάντσεν: Σε άλλο ένα παιχνίδι που έπεφτε μπασκετικό ξύλο, ο Φινλανδός δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ενώ έχασε και κάποιο πολύ εύκολα καλάθια εξ επαφής.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο τέλος, προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα αλλά επιθετικά δεν πήρε προσπάθειες.

Ακίλ Μίτσελ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανταστικός, κυριαρχώντας στις 2 ρακέτες, όμως όσο περνούσε η ώρα φαινόταν να κουράζεται με αποτέλεσμα να χάσει πολλές βολές.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Πολύ καλό ματς από τον Λετονό επιθετικά, ήταν η μόνη σίγουρη λύση από την περιφέρεια, όμως έκανε πολλά λάθη και τον σημάδεψαν στην άμυνα οι Γερμανοί.

Ηλίας Καντζούρης: Είχε προετοιμάσει για μια ακόμα φορά πολύ καλά την ομάδα, που για 15 λεπτά έπαιξε φανταστικό μπάσκετ, όμως δεν μπόρεσε να ανακατέψει την τράπουλα, όταν κατέρρευσε το αμυντικό φίλτρο της ομάδας και να βρει τρόπους για να σκοράρει η ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X