Τζέφρι Ντάμερ, ο κανίβαλος με τις θαυμάστριες - Πετούν εσώρουχα έξω από το σπίτι του πατέρα του

Τζέφρι Ντάμερ, ο κανίβαλος με τις θαυμάστριες - Πετούν εσώρουχα έξω από το σπίτι του πατέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον απόηχο της σειράς του Netflix, «Dahmer — Monster: The Jeffery Dahmer Story», ένθερμοι θαυμαστές φέρεται να έχουν κατακλύσει το σπίτι του πατέρα του κατά συρροή δολοφόνου, στο Οχάιο.

Μια γυναίκα σταμάτησε, έβγαλε το εσώρουχό της και το πέταξε στην αυλή, είπε στην Sun ο φύλακας του σπιτιού του 86χρονου Λάιονελ Ντάμερ.

«Έπρεπε να βγω εκεί έξω με μια λαβίδα για να πιάσω το εσώρουχο της γυναίκας», πρόσθεσε. «Η γυναίκα ήταν περίπου 20 ετών και φώναζε «Σ’ αγαπώ Λάιονελ».

«Προσπαθούμε να μην έρχονται τέτοιοι άνθρωποι εδώ γι’ αυτό και έχω βάλει ταμπέλες για καταπάτηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας», εξήγησε ο φύλακας του σπιτιού, Τζεμπ. «Ο Λάιονελ είναι 86 ετών και έρχεται αυτή η 20χρονη γυναίκα, που του πετάει τα εσώρουχά της».

Η ανατριχιαστικά σκοτεινή σειρά, σκηνοθεσίας του Ράιαν Μέρφι, που ξεπέρασε το «Μπρίτζερτον» ως το δεύτερο πιο δημοφιλές αγγλόφωνο σόου του Netflix όλων των εποχών, ανακαλύπτει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες των δολοφονιών του Τζέφρι Ντάμερ μεταξύ 1978 και 1991.

Πριν από τη σύλληψή του τον Ιούλιο του ’91, ο δολοφόνος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Έβαν Πίτερς, στην σειρά του Netflix δολοφόνησε και τεμάχισε 17 άνδρες και αγόρια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν ομοφυλόφιλοι και έγχρωμοι, στο Οχάιο και στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν.

Ο Τζέφρι Ντάμερ μετά τις δολοφονίες συνήθιζε να τρώει μέρη των σορών των θυμάτων του ενώ σε άλλες περιπτώσεις ασελγούσε πάνω τους.

Του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη και τελικά δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή από τον συγκρατούμενό του, Κρίστοφερ Σκάρβερ.

Όμως, παρά τα αποτρόπαια αδικήματα του Ντάμερ, ο Τζεμπ είπε ότι πολλοί είναι αυτοί που συρρέουν στο σπίτι του πατέρα του Τζέφρι Λάιονελ κάθε φορά που προβάλλεται μία νέα πτυχή της ιστορίας.

«Οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ντάμερ εκτοξεύεται», είπε φύλακας. «Φαίνεται ότι κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία ή μια σειρά στο προσκήνιο, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν πολλά τρελά με τους θαυμαστές του».

Ο Τζεμπ μίλησε ακόμα και για την αναστάτωση που προκάλεσε στον πατέρα του Τζέφρι Ντάμερ η προβολή της ταινίας στο Netflix επειδή δεν του είχε ζητηθεί η άδεια για να μεταδώσει ηχογραφήσεις του Ντάμερ στο νέο ντοκιμαντέρ «Συνομιλίες με έναν δολοφόνο: The Jeffrey Dahmer Tapes».

Επίσης, ο φύλακάς του Τζεμπ, περιέγραψε δε, και ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο που κινήθηκε απειλητικά προς το σπίτι του Λάιονελ πριν από λίγο καιρό.

Ο Τζεμπ αναγκάστηκε να απαγορεύσει στον Λάιονελ να βγει έξω από το σπίτι φοβούμενος ότι κάποιοι μπορούν κάποιοι να του επιτεθούν.

Πηγή: lifo.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X