Η ΑΕΚ σήμερα περνάει και από τη Λιβαδειά που θα θυμίζει... Φιλαδέλφεια (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Λεβαδειακός - ΑΕΚ σήμερα
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ που θέλει να συνεχίσει με νίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να… αλώσει τη Λιβαδειά θέλει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετωπίζει (18:00, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με στόχο την 5η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα (και 6η συνολικά) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση προέρχεται από το άνετο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην «Αγια Σοφιά – Opap Arena» για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ίδιο γήπεδο, λυγίζοντας τους Περιστεριώτες στις καθυστερήσεις. O Δικέφαλος Η Ένωση, η οποία μετά το 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δεν έχει χάσει βαθμό, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση και σε επαφή (-6) με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η Λιβαδειά θα θυμίζει σήμερα Φιλαδέλφεια μιας και η Θύρα 4 του γηπέδου του Λεβαδειακού που δόθηκε στους φίλους της ΑΕΚ… γέμισε και η ομάδα της Βοιωτίας έδωσε ακόμα μια Θύρα για τους κιτρινόμαυρους οπαδούς.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πάει στη Λιβαδειά με αρκετά προβλήματα μιας και δεν έχει στη διάθεσή της κανένα αριστερό μπακ με τους Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι να είναι τραυματίες. Ενώ δεν είναι στη διάθεση του Αλμέιδα και οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Στις τελευταίες δοκιμές που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πολύ στο τακτικό κομμάτι. Αρχικά ο Αλμέιδα δούλεψε με 4-2-3-1 και Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Ραντόνια αριστερά, Σιμάνσκι στα χαφ με τον Πινέδα δίπλα του, Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στις πλευρές και τον Αραούχο κοντά στον Λιβάι Γκαρσία.

Πολύ περισσότερο κράτησε η δοκιμή με 3άδα στην άμυνα, κάτι που ήθελε να δει ο Αλμέιδα ενόψει Λιβαδειάς.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε σχηματισμό 3-4-2-1 με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τον Ρότα στα στόπερ δίπλα σε Βίντα και Μουκουντί, τον Ραντόνια αριστερά, τον Ελίασον στα δεξιά, τους Σιμάνσκι και Πινέδα στον άξονα και τους Γκατσίνοβιτς με Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Λιβάι Γκαρσία.

Για τη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας, είτε στον έναν σχηματισμό, είτε στον άλλον, η θέση παίζεται ανάμεσα στον Βένταντ Ραντόνια και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Στην αποστολή για την Ένωση, η οποία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή, είναι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Το πλάνο του Λεβαδειακού

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι έχει πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι Βοιωτοί, οι οποίοι μεσοβδόμαδα απέκλεισαν την ΑΕΛ στο Κύπελλο, δεν έχουν νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Με το ρεκόρ τους να είναι 0-3-5, έχοντας μαζέψει τους ίδιους βαθμούς με τον τελευταίο της βαθμολογίας Ιωνικό. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 2-1 από τον Βόλο εκτός έδρας, παρότι πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις.

Η αποστολή: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τσιριγώτης

Πιθανή ενδεκάδα: Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου – Τόρο, Μεχία, Νίκας, Βρακάς, Μουτίνιο – Δούμτσιος.

Διαιτητές Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Πετρόπουλος
Βοηθοί: Σάββας, 4ος Παπαδόπουλος,
VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X